Integriteits onderzoek

Als bedrijf of organisatie kunt u te maken krijgen met allerlei vormen van bedrijfsfraude. Denk aan diefstal door personeel, onterecht ziekteverzuim of schending concurrentiebeding. Met welke vorm van bedrijfsfraude u ook te maken heeft: u wilt het zo snel mogelijk een halt toeroepen.

Integriteitsonderzoek 

Medewerkers die u kunt vertrouwen zijn de basis van een succesvolle organisatie of winstgevend bedrijf. Ontvangt u signalen dat een van uw medewerkers of bestuurders zich niet integer gedraagt? Aarzel niet en laat Recherchedienst Nederland een integriteitsonderzoek uitvoeren. 

Waarom een onderzoek integriteit? 

Met een integriteitsonderzoek wilt u niet te lang wachten. Waar rook is, is vuur! Natuurlijk gaat dit gezegde niet altijd op, maar u wilt liever geen risico nemen als u signalen ontvangt dat er dingen in uw organisatie of bedrijf gebeuren die niet in de haak zijn. Denk aan gesjoemel met declaraties, het doorspelen van gevoelige informatie of het aannemen van steekpenningen. 

Bedrijfsfraude kan u veel omzet kosten en uw reputatie voorgoed verwoesten. Laat bij een vermoeden van niet integer gedrag daarom direct een onderzoek integriteit uitvoeren door een deskundige en betrouwbare partij. 

Integriteitsonderzoek

Roep niet integer gedrag een halt toe 

Recherchedienst Nederland heeft ruime ervaring met het uitvoeren van een integriteitsonderzoek. Wij doen gedegen onderzoek en halen altijd de onderste steen boven. U wilt tenslotte niet iemand onterecht beschuldigen, maar ook geen verontrustende signalen negeren. Met ons onderzoek integriteit weet u binnen korte tijd of uw vermoedens kloppen. Zo kunt u niet integer gedrag zo snel mogelijk een halt toe roepen en verdere schade voorkomen. 

Bel ons voor een integriteitsonderzoek 

Ontvangt u signalen dat een of meerdere van een medewerkers of bestuurders het niet zo nauw neemt met de regels? Neem dan meteen contact met ons op voor het uitvoeren van een integriteitsonderzoek.