Recherchedienst Nederland

Recherchedienst Nederland is een geregistreerde handelsnaam van Inquirendum – Recherche- en digitaal onderzoek en is een landelijk opererend particulier recherchebureau. Wij werken voor bedrijven en particulieren met als specialisaties arbeidsrecht en bedrijfsfraude. Onze rechercheurs hebben jarenlange recherche-ervaring bij zowel de politie als in de particuliere recherchebranche.

Recherchedienst met kwaliteitskeurmerk

Bij Recherchedienst Nederland bent u er zeker van dat u in zee gaat met een betrouwbare recherchedienst die kwaliteit levert. In tegenstelling tot veel andere recherchediensten zijn wij in het bezit van het kwaliteitskeurmerk van de Branchevereniging Particuliere Onderzoeksbureaus (BPOB). Zo weet u 100% zeker dat wij ons aan alle regelgeving houden. Onze dossiers zijn dus altijd geldig bewijsmateriaal in een strafrechtelijk onderzoek of civiele procedure.

Recherchedienst Nederland is door zowel politie als justitie erkend en lid van de Branchevereniging Particuliere Onderzoeksbureaus (BPOB) onder POB-nummer 1297.

Wij staan voor:

  • kwaliteit

  • professionaliteit

  • integriteit

  • betrouwbaarheid

BPOP Keurmerk - Stichting N'Lloyd

Recherchedienst Nederland inschakelen

Wilt u een rechercheonderzoek laten uitvoeren of heeft u advies nodig? Neem dan contact op met Recherchedienst Nederland via 31 (0)6 2519 3626 of info@recherchedienstnederland.nl. Wij plannen dan zo snel mogelijk een intake in en leggen onze aanpak aan u uit.