Stalking stoppen

Anonieme telefoontjes, een stroom aan whats appjes, een stapel post of achtervolgd worden. Stalking kan vele vormen aannemen en uw leven flink ontregelen. Wilt u stalking stoppen? Laat Recherchedienst Nederland dan een onderzoek stalking voor u doen. Zo roepen wij uw stalker een halt toe.

Wat is stalking?

Stalking is het structureel lastigvallen van een persoon. Bijvoorbeeld door steeds op ongewenst contact op te nemen, iemand te achtervolgen en soms zelfs bedreigen. Maar ook het lastig vallen en op u naam aanmaken van valse sociale media accounts zijn een groeiend probleem. Dit kan ver gaan en grote gevolgen hebben voor het slachtoffer. U kunt bijvoorbeeld last krijgen van angst, somberheid, of slapeloosheid. Stalking stoppen is dus zeer belangrijk. Trek op tijd aan de bel zodat de stalking zo snel mogelijk ophoudt. Recherchedienst Nederland kan u helpen met een onderzoek stalking.

Onderzoek stalking

Wij van Recherchedienst Nederland hebben veel ervaring met een onderzoek stalking. Onze rechercheurs gaat voortvarend aan de slag om uw stalker een halt toe te roepen. Voor ons onderzoek en het doen van aangifte bij de politie is het van belang dat u zoveel mogelijk bewijs verzamelt. Bewaar post, maak screenshots van digitale berichten en eventueel foto’s als iemand u in de gaten houdt of achtervolgt. Op deze manier kunnen wij de stalking stoppen. Na ons onderzoek stalking maken wij een uitgebreide rapportage op die u kunt gebruiken in een eventuele rechtszaak tegen de dader.

Stalking stoppen? Onderneem nu actie!

Wilt u stalking stoppen? Wacht dan niet af en onderneem meteen actie. Neem contact op met Recherchedienst Nederland en laat vakkundig en snel een onderzoek stalking doen.