Overtreding concurrentiebeding

Een (oud)werknemer die waardevolle of gevoelige bedrijfsgegevens meeneemt naar een volgende werkgever. Of zelfs uw klanten kaapt. Overtreding concurrentiebeding noemen we dat. Dat wilt u als werkgever natuurlijk voorkomen. Een schending concurrentiebeding kan u namelijk flink wat geld kosten. Recherchedienst Nederland verzamelt bewijs als u het vermoeden heeft dat een (oud) medewerker in overtreding is.

Voorkom overtreding

Uiteraard doet u er als werkgever alles aan om te voorkomen dat (oud) werknemers er met specifieke kennis of zelfs klanten van u vandoor gaan. Zet dus altijd een bepaling overtreding concurrentiebeding in de arbeidsovereenkomst van elke medewerker die u in dienst neemt.
Een mededeling in het bedrijfsreglement is niet voldoende mocht het tot een rechtszaak komen.

Boete concurrentiebeding

Bij schending concurrentiebegin bent u als werkgever degene die bewijs moet leveren. U doet er dus verstandig aan om een recherchebureau in te schakelen dat vaker met dit bijltje gehakt heeft.

Recherchedienst Nederland heeft veel ervaring met onderzoek naar overtreding concurrentiebeding. Wij doen uitgebreid onderzoek en maken daar een compleet onderzoeksrapport van zodat u zeker weet dat u sterk staat in een eventuele rechtszaak.

Schending concurrentiebeding onderzoeken?

Heeft u het vermoeden dat een (oud) medewerker zich schuldig maakt aan overtreding concurrentiebeding? Onderneem dan meteen actie en schakel Recherchedienst Nederland in. Neem nu contact op voor het inplannen van een intake