Onderzoek vreemdgaan

Een onderzoek vreemdgaan laat u niet zomaar uitvoeren. Dan moeten er sterke vermoedens zijn dat uw partner u niet trouw is. Niets zo vervelend als die eeuwige onzekerheid en wantrouw. Recherchedienst Nederland kan met een onderzoek overspel overtuigend bewijs verzamelen om uw vermoeden te bevestigen of juist te ontkrachten.

Vermoedens van overspel en nu?

Vreemde WhatsApps, telefoon niet meer zomaar laten liggen, pincode telefoon veranderen, de inbox van het e-mailaccount steeds legen, geschiedenis wissen op de computer en het scherm snel wegklikken zodra u de kamer binnenkomt. Dit kunnen allemaal aanwijzingen zijn dat uw partner ‘iets’ te verbergen heeft. Loopt u al een tijd rond met gevoel dat uw partner vreemdgaat? Het niet weten van de waarheid kan uw dagelijks leven behoorlijk beïnvloeden. Is het wel of niet waar? U wilt duidelijkheid zodat u weer rust heeft.

Als u zekerheid wilt over het eventuele overspel van uw partner, schakel dan Recherchedienst Nederland in. Wij hebben veel ervaring met het doen van een onderzoek overspel. Dit doen wij op een integere manier, waarbij wij uw privacy uiteraard respecteren.

Onderzoek overspel: bewijs verzamelen

Het belangrijkste bij een onderzoek overspel is het verzamelen van bewijs. U wilt niet het risico lopen dat u uw partner vals beschuldigt. Dit doet de relatie geen goed en kan het onderlinge vertrouwen voorgoed beschadigen.

Wij zetten verschillende middelen in om uw vermoedens te onderzoeken. Zo gebruiken wij bij een onderzoek vreemdgaan onder andere observaties om de bezoeken van uw partner aan of van een eventueel ander persoon vast te leggen. Uiteraard gaan wij zeer discreet te werk en zorgen voor een helder rapport met onze bevindingen, inclusief eventueel foto- en/of videomateriaal.

Schakel ons in voor een onderzoek vreemdgaan

Niet langer in onzekerheid zitten? Neem dan nu contact met ons op om een onderzoek vreemdgaan te starten. We plannen dan een intake in.
Bent u al uit elkaar, maar heeft u het vermoeden dat uw ex-partner alimentatiefraude pleegt? Dan kunnen wij u helpen met een alimentatie-onderzoek.