Onderzoek letselschade claim

Heeft u als werkgever of verzekeraar het vermoeden dat iemand een onterechte letselschade claim heeft gedaan? Recherchedienst Nederland biedt hulp bij letselschade onderzoek. Wij leveren bewijs voor eventuele fraude waardoor u het uitgekeerde bedrag kunt terugvorderen.

Onterecht letselschade claimen

Onterecht letselschade claimen. Het komt regelmatig voor. Denk aan een werknemer die zich beroept op arbeidsongeschiktheid door een bedrijfsongeval. Hierdoor kan hij of zij niet meer werken, ontvangt een uitkering en claimt daarnaast letselschade. Dat terwijl u geluiden opvangt dat de werknemer in het zwarte circuit op grote schaal ‘bijklust’.
U heeft dus het vermoeden dat er opzet in het spel is. In dit soort gevallen kan Recherchedienst Nederland onderzoeken of er sprake is van onterecht letselschade claimen.

Hulp bij letselschade onderzoek

Recherchedienst Nederland biedt hulp bij letselschade die mogelijk onterecht is geclaimd. Onze rechercheurs komen met overtuigende bewijzen die u kunt gebruiken in bijvoorbeeld een rechtszaak. Die bewijzen verzamelen wij onder andere door het inzetten van een observatieteam dat waar mogelijk foto’s of filmopnames maakt.
U krijgt van ons een uitgebreide en vakkundig opgestelde rapportage. Uiteraard houden wij ons tijdens ons onderzoek naar een onterechte letselschade claim aan alle wetten en regels.

Recherchedienst Nederland zoekt het uit

Twijfelt u aan de echtheid van een letselschade claim? Wacht dan niet langer en schakel onze rechercheurs in voor hulp bij letselschade onderzoek. Neem contact op, dan plannen wij zo snel mogelijk een intake in. Naast letselschadefraude doen wij ook onderzoek naar bedrijfsfraude.