Bedrijfsrecherche Nederland

Bent u als bedrijf of organisatie op zoek naar hulp van een bedrijfsrecherchebureau in Nederland? Bijvoorbeeld bij bedrijfsfraude, onterecht ziekmelden, woonfraude of personeelsscreening? Als Recherchedienst Nederland werken wij door heel Nederland, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Bedrijfsrecherche: onze diensten

Als bedrijf of organisatie kunt u te maken krijgen met allerlei vormen van bedrijfsfraude. Denk aan diefstal op de werkvloer of onterecht ziekmelden. Of wellicht wilt u nieuw personeel aannemen en wilt u dat eerst laten screenen en een antecedentenonderzoek laten doen. Ook verzekeraars en woningcorporaties kunnen bij ons terecht.

Als bedrijfsrecherche Nederland bieden wij de volgende diensten aan:

Bedrijfsfraude

Bedrijfsfraude Bedrijfsfraude komt vaker voor dan u denkt en kan een hoge kostenpost zijn voor uw bedrijf of organisatie.

Lees meer

Onterecht ziekteverzuim

Onterecht ziekmelden Onterecht ziekmelden. Ook in uw bedrijf of organisatie kunnen er medewerkers zijn die het niet zo nauw nemen met integriteit.

Lees meer

Bedrijfsdiefstal

Diefstal op de werkvloer Kantoorartikelen die plotseling in rap tempo opraken. Kassa-inhoud die niet klopt met de verkoop van die dag. Diefstal op de werkvloer is een enorme kostenpost

Lees meer

Schending concurrentiebeding

Overtreding concurrentiebeding Een (oud)werknemer die waardevolle of gevoelige bedrijfsgegevens meeneemt naar een volgende werkgever. Of zelfs uw klanten kaapt.

Lees meer

Letselschade-onderzoek

Onderzoek letselschade claim Heeft u als werkgever of verzekeraar het vermoeden dat iemand een onterechte letselschade claim heeft gedaan?

Lees meer

Verhaalsonderzoek

Verhaalsonderzoek Hebt u als bedrijf of ondernemer te maken met klanten die niet betalen of die u niet 100% vertrouwt? Dit kan u aardig wat omzet kosten.

Lees meer

Woonfraude

Woonfraude Heeft u als gemeente, verhuurder of woningcorporatie het vermoeden dat iemand woonfraude pleegt? Vindt u het lastig om bewijzen te verzamelen?

Lees meer

Integriteitsonderzoek

Integriteitsonderzoek Medewerkers die u kunt vertrouwen zijn de basis van een succesvolle organisatie of winstgevend bedrijf.

Lees meer

Bedrijfsrecherche Nederland inhuren?

Bedrijfsrecherche in Nederland inschakelen? De rechercheurs van Recherchedienst Nederland staan als dat nodig is 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Neem nu contact op en dan plannen we zo snel mogelijk een intake in.

Bent u een particulier? Wij werken ook als privédetective.