Diefstal op de werkvloer

Kantoorartikelen die plotseling in rap tempo opraken. Kassa-inhoud die niet klopt met de verkoop van die dag. Diefstal op de werkvloer is een enorme kostenpost voor bedrijven en organisaties. Wilt u diefstal door personeel aanpakken? Recherchedienst Nederland helpt u graag aan wettig bewijs.

Diefstal door personeel voorkomen

Diefstal door personeel is een vorm van bedrijfsfraude die vooral voor het MKB en de detailhandel een enorme financiële strop kan zijn. Dat wilt u natuurlijk het liefst voorkomen. Dit kunt u doen door het opstellen van een intern veiligheidsbeleid en het regelmatig controleren op de naleving hiervan door personeel. Het is ook aan te raden om een goede personeelsscreening en een antecedentenonderzoek te laten uitvoeren op het moment dat u nieuw personeel aanneemt. Heeft u ondanks al deze voorzorgsmaatregelen toch het vermoeden van diefstal op de werkvloer? Onderneem dan meteen actie.

Wacht niet te lang

Uiteraard wilt u niet meteen een werknemer beschuldigen van diefstal op de werkvloer. Toch is het van groot belang dat u niet te lang wacht met actie ondernemen. Het gaat tenslotte om uw omzet. Ook kan bedrijfsdiefstal uw reputatie schaden. Met alle gevolgen van dien. Om de verhouding tussen u en uw werknemers goed te houden is het raadzaam niet zelf op onderzoek uit te gaan. Schakel bij een vermoeden van diefstal door personeel een betrouwbaar en deskundig recherchebureau in.

Stop diefstal op de werkvloer

Recherchedienst Nederland heeft veel ervaring met het doen van onderzoek naar bedrijfsdiefstal. Wij houden ons als kwaliteitskeurmerkhouder aan alle wet- en regelgeving, waardoor u altijd wettig bewijs in handen heeft. Wacht niet langer en stop diefstal op de werkvloer nu. Neem contact op met ons en wij maken zo snel mogelijk een afspraak voor een intake.