Alimentatie

Scheiden of uit elkaar gaan is niet makkelijk. Helemaal niet als u het idee heeft dat uw ex-partner liegt over zijn huidige situatie en alimentatie-fraude pleegt. Moet u meer betalen dan in uw ogen klopt? Of heeft u juist het idee dat u te weinig of geen alimentatie ontvangt omdat uw ex-partner zaken verzwijgt of verzint? Laat Recherchedienst Nederland dan een alimentatie-onderzoek voor u uitvoeren. Wij brengen de situatie in kaart en verzamelen bewijs van alimentatie-fraude.

Wat is alimentatie-fraude?

Bij alimentatie-fraude is de ex-partner niet eerlijk over zijn of haar huidige situatie. Denk aan een nieuwe gezinssamenstelling, al dan niet samenwonen of een verandering van inkomen. Al deze zaken hebben invloed op het ontvangen of moeten betalen van alimentatie aan een ex-partner. Heeft u het vermoeden dat uw partner niet eerlijk is en u slachtoffer bent van alimentatiefraude? Dan is het belangrijk dat u dit kunt bewijzen. En dat kan lastig zijn. Schakel daarom een recherchebureau in om een alimentatie-onderzoek te doen.

Wij verzamelen bewijs

Recherchedienst Nederland heeft jarenlange ervaring met het doen van alimentatie-onderzoek. Wij zoeken de situatie van uw ex-partner tot op de bodem uit. Zo heeft u overtuigend bewijs in handen om te bewijzen dat uw ex-partner alimentatiefraude pleegt. Wij onderzoeken bijvoorbeeld of uw ex-partner stiekem samenwoont met een nieuwe partner. Of zwart werkt, maar zogenaamd geen inkomen heeft. Wij zetten alle mogelijke onderzoeksmethoden, binnen de wettelijke kaders, in om achter de waarheid te komen en zo de alimentatie-fraude te stoppen.

Schakel Recherchedienst Nederland in voor alimentatie-onderzoek

Vertrouwt u uw ex-partner niet en heeft u een vermoeden dat hij of zij alimentatie-fraude pleegt? Wacht dan niet langer en laat Recherchedienst Nederland een alimentatie-onderzoek uitvoeren. Neem nu contact met ons op voor een intake.
Bent u nog wel samen met uw partner, maar verdenkt u hem of haar van overspel? Dan kunnen wij op een integere manier een onderzoek vreemdgaan voor u uitvoeren.